Zwangersschapsfotografie


Je bent zwanger en op zoek naar een fotograaf om deze bijzondere periode vast te laten leggen. Het is prachtig om dit buiten te doen, in mijn studio, bij jullie thuis of een mooie binnenlocatie. Neem contact met mij op als je meer wilt weten of om een afspraak te maken voor een zwangerschapsreportage.

Werkwijze

Een zwangerschapsshoot wordt meestal ingepland rond de 30/31 weken. Het is verstandig dit vroegtijdig door te geven, daar mijn agenda vaak nogal vol staat. Je ontvangt van mij per mail/of app de beschikbare data. Misschien heb je zelf bepaalde ideeën of wensen, bespreek dit van tevoren met mij zodat we voor het mooiste resultaat kunnen gaan.

De fotoshoot zal ongeveer 45 minuten duren (het is dan mogelijk om een keer van outfit te veranderen). Heb je meer wensen of ideeën en wil je vaker wisselen van kleding, dan raad ik je aan om pakket twee te kiezen. We hebben dan ook wat langer de tijd.

Na de shoot

Je ontvangt kort na de shoot de factuur. Na ontvangst van de betaling komt jullie persoonlijke galerij online. Het is dan mogelijk om in de galerij jullie selectie aan te geven. Na ongeveer twee weken worden de bewerkte afbeeldingen in hoge resolutie naar jullie doorgemaild met wetransfer. Deze link blijft 1 week geldig.

 

Met een toeslag van € 30,- is het mogelijk een harmonicaboekje bij te bestellen in de afmeting 10x14 en/of 12x12. De boekjes zijn inclusief 10 afbeeldingen. Geef dit vooraf door bij het boeken van de shoot.

Pakket 1

 

195,-

 

Fotoshoot in de studio.

Shoot van ongeveer 45 minuten inclusief 1x verkleden (indien gewenst).

 

10 digitale bestanden.

 

De bestanden zijn te selecteren in jullie persoonlijke online galerij. In deze galerij staan de nog onbewerkte bestanden met logo. Als jullie klaar zijn met de selectie ga ik ermee aan de slag. Jullie ontvangen de 10 geselecteerde bestanden in hoge resolutie met wetransfer per e-mail binnen ongeveer twee weken. Extra bewerkte bestanden zijn af te nemen met een toeslag. 

 

(Shoot op locatie behoort ook tot de mogelijkheden. Dan komt de locatie huur bij de prijs en ook de reiskosten indien buiten de regio).

 

Pakket 2

 

€ 475,-

 

Fotoshoot in de studio of op locatie.

 

Min. 25 digitale bestanden in kleur en enkele extra in zwart/wit.

 

Album 20x20 met 16 dikke pagina's (is 8 spreads).

 

De bestanden zijn te selecteren en later te downloaden via jullie persoonlijke galerij.

 

(Excl. reiskosten en kosten van de huur van de locatie).