Zwangersschapsfotografie


Je bent zwanger en op zoek naar een fotograaf om deze bijzondere periode vast te laten leggen. Het is prachtig om dit buiten te doen, in mijn studio, bij jullie thuis of een mooie binnenlocatie. Neem contact met mij op als je meer wilt weten of om een afspraak te maken voor een zwangerschapsreportage.

Werkwijze

Een zwangerschapsshoot wordt meestal ingepland rond de 30/31 weken. Het is verstandig dit vroegtijdig door te geven, daar mijn agenda nogal vol staat. Je ontvangt van mij per mail/of app de beschikbare data. Misschien heb je zelf bepaalde ideeën of wensen, bespreek dit van tevoren met mij zodat we voor het mooiste resultaat kunnen gaan.

De fotoshoot zal ongeveer 45 minuten duren (het is dan mogelijk om een keer van outfit te veranderen). Heb je meer wensen of ideeën en wil je vaker wisselen van kleding, dan raad ik je aan om pakket twee te kiezen. We hebben dan ook wat langer de tijd.

Na de shoot

Je ontvangt kort na de shoot de factuur. Na ontvangst van de betaling komt jullie persoonlijke galerij online. Het is dan mogelijk om in de galerij jullie selectie aan te geven. Na ongeveer twee weken worden de bewerkte afbeeldingen in hoge resolutie naar jullie gemail met wetransfer. Deze link blijft 1 week geldig. Daarna is het mogelijk om nog enkele onbewerkte/licht bewerkte afbeeldingen zonder logo en in hoge resolutie te downloaden in jullie selectie galerij.

Pakket 1

 

195,-

 

Fotoshoot in de studio of op locatie.

 

Min. 10 digitale bestanden.

 

De bestanden zijn te selecteren en ontvangen jullie binnen twee weken met wetransfer via jullie persoonlijke galerij.

 

(Excl. reiskosten indien buiten de regio).

 

Pakket 2

 

295,-

 

Fotoshoot in de studio of op locatie.

 

Min. 25 digitale bestanden in kleur en enkele extra in zwart/wit.

 

Linnen album 20x20 met 16 dikke pagina's (is 8 spreads).

 

De bestanden zijn te selecteren en later te downloaden via jullie persoonlijke galerij.

 

(Excl. reiskosten indien buiten de regio).