PRIJZEN voor een shoot in mijn studio

- 1 kind / persoon € 95,-
- 2-4 kinderen / personen € 125,-
- 5-7 kinderen / personen

€ 150,-

- 8> kinderen / personen

€ 175,-

 

 

 De bovengenoemde prijzen gelden voor een shoot in mijn studio en is inclusief de bewerking van een digitaal bestand naar keuze.

Fotoafdrukken, extra digitale bestanden en/of een prachtig eindproduct zijn extra te bestellen en te bekijken via jullie persoonlijke galerij. Na oplevering van jullie galerij (via een link) kunnen jullie de selectie maken en ontvangen jullie de aanvullende prijsinformatie.

Voor een 2 in1 portret (samengesteld portret) geldt een toeslag. Dit is een extra digitaal bestand waar twee losse portretten samengesteld worden tot één bestand. 

 De prijs voor een nieuwe profielfoto, communieshoot, zwangerschaps- of lifestyle/newbornshoot; klik dan op de betreffende pagina.

Interesse in een shoot op locatie? Informeer naar de mogelijkheden & de prijzen.

Er zijn nu ook tal van prachtige eindproducten te bestellen, denk aan fotoafdruk achter plexiglas (mat of glanzend), fotafdruk op aluminium etc. (in verschillende prijsklassen). Nieuw in mijn assortiment is een matte satijn afdruk ('mat' en 'silky mat' behoren vanaf nu tot mijn standaard assortiment en zijn échte aanraders voor iedereen met een raam in huis ;))

Bij interesse is het mogelijk de samples in de studio te bekijken en te vergelijken. Een prachtig (mini)album behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden.

Mooie voorbeelden zijn te bekijken in mijn studio.