Prijzen

Wensen jullie meer informatie over de prijzen van fotoafdrukken en/of mooie wanddecoraties; stuur mij dan een e-mail of neem contact met me op.

Video

Het toevoegen van bewegend beeld aan jullie shoot behoort ook tot de mogelijkheden. Het is écht heel bijzonder voor nu, maar ook zéker voor later. Neem aub vrijblijvend contact met mij op als jullie meer informatie wensen m.b.t. de verschillende prijzen en mogelijkheden of stuur mij een mailtje.

 

Voor bedrijven

Voor ondernemers en bedrijven zijn er verschillende pakketten en/of abonnementen mogelijk. Denk hierbij aan een combinatie van fotografie (op locatie en in mijn studio) met toevoeging van bewegend beeld (video en/of stop-motion). Uw social media en website zullen dan altijd up-to-date zijn.

Om uw bedrijf goed voor de dag te laten komen is het mogelijk om behalve uw medewerkers te fotograferen ook een kort filmpje van ze te maken. Op deze manier profileert u zich onderscheidend en laagdrempelig voor uw klanten. Neem contact met mij op als u een stap vooruit zou willen maken. Ik denk graag met u mee.

Prijs studio 'Fine Art' fotografie

Ruime keuze handgeschilderde achtergronden in mijn studio. We overleggen samen m.b.t kledingkeuze.

 € 100,- per persoon

 

Deze prijs is inclusief 1 digitaal bestand in hoge resolutie (per persoon). Bij een reservering van 2 personen is de prijs : € 200,- inclusief 3 bestanden (ieder persoon los en 1x samen). Ongeveer 3 licht bewerkte bestanden worden later nog extra meegestuurd met 'wetransfer'.

Shootprijs buiten

Gaat jullie voorkeur uit naar een mooie buitenlocatie, dan ga ik graag met jullie mee.

 

 € 250,- (1-4 personen)

 

€ 350,- (5-7 personen)

 

€ 450,-  (8-12 personen)

Deze prijzen zijn inclusief 8 bewerkte bestanden in hoge resolutie en klaar om af te laten drukken. Hebben jullie speciale wensen qua formaat, dan graag tijdens de selectie aangeven.

 

Shootprijs Fabriek Zuidermeer

Dit is een zeer geliefde locatie met mooi invallend daglicht.

Er zijn verschillende ruimtes beschikbaar en de prachtige lichtinval zorgt voor de mooiste resultaten.

Prijs op aanvraag.

Mochten jullie meer informatie wensen, neem dan contact met mij op.

Voor informatie en/of prijzen m.b.t. een lifestyle en/of zwangerschapschapsshoot,

een nieuwe profielfoto of overige shoots, kijk dan in het menu.

 

De richtlijnen van het RIVM worden gevolgd.