PRIJZEN portretshoot(s) in de studio

- 1 kind / persoon € 95,-
- 2-4 kinderen / personen € 125,-
- 5-7 kinderen / personen

€ 150,-

- 8> kinderen / personen

€ 175,-

 

 

 De bovengenoemde prijzen gelden voor een shoot in de studio en zijn inclusief een selectie van 

drie digitale bestanden (meer bestanden of een prachtig eindproduct zijn extra te bestellen en te bekijken via jullie persoonlijke galerij).

Voor een 2in1 portret (samengesteld portret) geldt een toeslag van € 100,-. Dit is een extra digitaal bestand waar twee losse portretten samengesteld worden tot één bestand. 

Met dit bestand is het mogelijk om zelf een afdruk te laten maken of het is mogelijk een prachtige fine art plaat te laten afdrukken op één van de nieuwste materialen (voorbeelden in studio). 

 Prijzen voor newborn-/lifestyle en/of een schitterende communieshoot; kijk dan op die betreffende pagina's.

Interesse in een shoot op locatie? Informeer dan naar de mogelijkheden & de prijzen.

Er zijn nu ook tal van prachtige eindproducten te bestellen, denk aan fotoafdruk achter plexiglas, fotafdruk op aluminium etc. (in verschillende prijsklassen). Nieuw in mijn assortiment is een matte plexiglas afdruk ('mat' en 'silky mat' behoren vanaf nu tot mijn standaard assortiment en is écht een aanrader voor iedereen met een raam in huis ;))

Bij interesse is het mogelijk de samples in de studio te bekijken en te vergelijken. Een prachtig (mini)album behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden.

Mooie voorbeelden zijn te bekijken in mijn studio.