Bassispakket

Communie shoot van maximaal 1 uur. Deze shoot kan alleen geboekt worden op een zaterdag of op een woensdagmiddag.

Waar? Buiten (locaties in overleg) en indien gewenste gedeeltelijk binnen in mijn studio (misschien ook i.v.m. het weer. Hopelijk niet!). In totaal drie verschillende locaties.

Inclusief een selectie van de 10 mooiste digitale bestanden, bewerkt en in hoge resolutie doorgestuurd met wetransfer. Deze selectie maken jullie zelf in de online galerij.

 

Vanaf: € 175,-

Premiumpakket

Communie shoot van ongeveer 1 uur. Inclusief 5+20 bestanden in hoge resolutie.

Ongeveer drie locaties vooraf in overleg en/of gedeeltelijk binnen in mijn studio met een ruime keuze aan achtergronden.

Inclusief een selectie (naar eigen keuze) van 20 digitale bestanden prachtig bewerkt en in hoge resolutie. Klaar om af te (laten) drukken. De bestanden kunnen jullie in de persoonlijke galerij selecteren. De overige vijf bestanden kies ik zelf op de dag (of de dag na) de communieshoot.

Prijs: € 225,-

 

Pakket 'deluxe'

Communie shoot van ruim 1 uur. Inclusief 25+5 digitale bestanden en een mooi linnen album met fotocover (in overleg).

We bespreken vooraf wat jullie wensen zijn en overleggen welke buitenlocaties het meest geschikt zijn. Indien gewenst gaan we ook naar mijn studio op de dijk (met mooie handgeschilderde achtergronden etc).

Inclusief een selectie van minimaal 25 digitale bestanden (ook gedeeltelijk extra in zwart/wit) prachtig bewerkt in hoge resolutie en klaar om af te laten drukken. De 25 bestanden selecteren jullie zelf in mijn fotostudio op de dijk. De vijf bestanden kies ik zelf de dag na de communieshoot en publiceer ik op mijn facebook pagina Annette Konter Photography.

Een mooi luxe linnen album 20x20 cm met 10 spreads (is 20 pagina's) met mooi dik fotopapier (UV beschermd en 'flatlay'). In mijn studio kunnen jullie de verschillende mogelijkheden en voorbeelden bekijken.

 

Prijs: € 325,-

Een mooi voorbeeld van een linnen album, flatlay, met fotocover voor- en/of achter (is optioneel).

UV tekst in een gewenste kleur, eventueel ook op de sleeve. De sleeve komt met een toeslag.

Communie shoot

Tip! Bespreek van te voren jullie wensen, zodat ik hier bij het maken van de foto's al rekening mee kan houden.

 

Er zijn tal van nieuwe materialen waar de bestanden op afgedrukt kunnen worden, zoals 'fine art Alu Dibond' of op 'Art Leather' (prachtig eindproduct voor de 1e communie). Platen met plexiglas en natuurlijk de mooie matte plexiglas variant is 'hot' op dit moment.

Jullie zijn meer dan welkom om geheel vrijblijvend in mijn studio naar de verschillende materialen en mogelijkheden te kijken.