Bassispakket

Communie shoot van ongeveer 1 uur.

Waar? Buiten (locaties in overleg) en gedeeltelijk binnen in mijn studio.

Inclusief een selectie van de 10 mooiste digitale bestanden, bewerkt en in hoge resolutie. Klaar om af te laten drukken.

 

Vanaf: € 150,-

Premiumpakket

Communie shoot van ongeveer 1 uur.

Locaties vooraf in overleg en gedeeltelijk binnen in mijn studio met een ruime keuze aan achtergronden en/of schommels.

Inclusief een selectie (naar keuze) van minimaal 20 digitale bestanden prachtig bewerkt en in hoge resolutie. Klaar om af te (laten) drukken.

Prijs: € 195,-

 

Pakket 'deluxe'

Communie shoot van ruim 1 uur.

We bespreken vooraf wat jullie wensen zijn en overleggen welke buitenlocaties het meest geschikt zijn. In mijn studio gebruik ik de mooiste handgeschilderde achtergronden.

Inclusief een selectie van minimaal 25 digitale bestanden (ook gedeeltelijk extra in zwart/wit) prachtig bewerkt en in hoge resolutie. Klaar om af te laten drukken.

Een mooi luxe linnen album 20x20 met 10 spreads (is 20 pagina's) met mooi dik fotopapier (UV beschermd en 'flatlay'). In mijn studio bespreken we o.a. welke cover materialen er mogelijk zijn en in welke kleuren.

 

Prijs: € 295,-

Een mooi voorbeeld van een linnen album, flatlay, met fotocover voor- en/of achter (is optioneel).

UV tekst in een gewenste kleur, eventueel ook op de sleeve. De sleeve komt met een toeslag.

Communie shoot

Tip! Bespreek van te voren jullie wensen, zodat ik hier bij het maken van de foto's al rekening mee kan houden.

 

Er zijn tal van nieuwe materialen waar de bestanden op afgedrukt kunnen worden, zoals 'fine art Alu Dibond' of op 'Art Leather' (prachtig eindproduct voor de 1e communie). Platen met plexiglas en natuurlijk de mooie matte plexiglas variant is 'hot' op dit moment.

Jullie zijn meer dan welkom om geheel vrijblijvend in mijn studio naar de verschillende materialen en mogelijkheden te kijken.