Pakket inclusief digitale bestanden

Communie shoot van maximaal 1 uur. Inclusief 20 bestanden in hoge resolutie.

We overleggen telefonisch vooraf de locatie en jullie wensen.

Ongeveer 48 uur na de communie shoot plaats ik de 5 prachtig bewerkte bestanden op mijn facebook pagina (in lage resolutie en voorzien van een logo). Het is dan wel makkelijk als jullie vooraf mijn facebook pagina liken en akkoord geven, dat ik jullie ook kan taggen.

De 20 digitale bestanden kunnen jullie in de online galerij zelf uitkiezen. Deze selectie galerij komt na ongeveer 1 week online te staan. De door jullie gekozen bestanden worden na twee weken mooi bewerkt en met wetransfer in hoge resolutie naar jullie doorgemaild.

Prijs: € 375,-

 

NIEUW! Pakket inclusief harmoniecaboek.

Communie shoot van ongeveer 1 uur. Inclusief een prachtig velours harmonicaboekje met tekst en/of afbeelding op de cover naar keuze. Keuze uit 10 verschillende kleuren en een dertigtal soorten covers (lettertype en/of afbeeldingen).

Er zijn twee opties; harmonicaboekje met een afmeting van 12x12 cm inclusief 10 digitale bestanden of de afmeting 10x14 inclusief 14 digitale bestanden.

M.b.t. de shoot bespreken we vooraf wat jullie wensen zijn en overleggen welke buitenlocaties dan het meest geschikt zijn. Bij slecht weer kunnen we eventueel uitwijken naar mijn studio op de dijk.

Na jullie selectie van 25 bestanden, ga ik met de verdere bewerkingen aan de slag. Ik kies uiteindelijk zelf de bestanden welke ik in jullie boekje ga gebruiken. Voordat ik het laat drukken ontvangen jullie het voorbeeld per e-mail. Na jullie goedkeuring ontvangen jullie de 25 digitale bestanden.

De dagen na de communie shoot selecteer ik zelf ongeveer 5 digitale bestanden en deze publiceer ik op mijn facebook pagina Annette Konter Photography (in lage resolutie). Ik probeer dit binnen 48 uur te doen. 

 

 

Prijs: € 395,-

Pakket inclusief album

Communie shoot van ongeveer 1 uur. Inclusief 25 digitale bestanden en een mooi linnen album en/of met fotocover (in overleg) afmeting 20x20 incl. 7 spreads (=14 pagina's). Extra spreads zijn mogelijk met een toeslag (zie onder).

We bespreken vooraf wat jullie wensen zijn en overleggen welke buitenlocaties het meest geschikt zijn. Bij slecht weer kunnen we eventueel uitwijken naar mijn studio op de dijk.

Inclusief een selectie van minimaal 25 digitale bestanden (ook enkele extra in zwart/wit) prachtig bewerkt in hoge resolutie en klaar om af te laten drukken. De 25 bestanden selecteren jullie zelf in de online selectie galerij. Jullie kunnen mij jullie extra wensen qua bewerkingen doormailen indien jullie klaar zijn met de selectie. Ik probeer daar dan zoveel mogelijk rekening mee te houden.

Ik selecteer ongeveer vijf bestanden de dagen na de communie shoot en deze publiceer ik op mijn facebook pagina Annette Konter Photography (in lage resolutie). Ik probeer dit binnen 48 uur te doen. 

Inclusief een mooi luxe linnen album 20x20 cm met 7 spreads (is 14 pagina's) met mooi dik fotopapier (UV beschermd en 'flatlay'). Toevoeging van extra spreads zijn mogelijk met een toeslag (het is mogelijk enkele 'eigen' foto's toe te voegen; zoals de klassenfoto en de foto's in de kerk indien jullie dit wensen. Lever deze aub aan in hoge resolutie. Door appen van bestanden gaat daarom helaas niet).

De prijs voor een extra spread (dubbele pagina) kost ongeveer € 20,-.

 

 

Prijs: € 495,-

Een mooi voorbeeld van een linnen album, flatlay, met fotocover voor- en/of achter (is optioneel).

UV tekst in een gewenste kleur, eventueel ook op de sleeve. De sleeve komt met een toeslag.

Communie shoot

Tip! Bespreek van te voren jullie wensen, zodat ik hier bij het maken van de foto's al rekening mee kan houden.

 

Harmonicaboek

Nieuw in het assortiment is het harmonicaboekje. Keuze uit een afmeting 12x12 (incl. 10 digitale bestanden) of 10x14 (incl. 14 digitale bestanden). Keuze uit 10 mooie velours kleuren en diverse lettertypes en afbeeldingen te gebruiken voor de cover.

 

Communie shoot