Premiumpakket 

Communie shoot van maximaal 1 uur. Inclusief 20 bestanden in hoge resolutie.

We overleggen telefonisch vooraf de locatie en jullie wensen.

Ongeveer 48 uur na de communie shoot plaats ik de 5 prachtig bewerkte bestanden op mijn facebook pagina (in lage resolutie en voorzien van een logo). Het is dan wel makkelijk als jullie vooraf mijn facebook pagina liken en akkoord geven, dat ik jullie ook kan taggen.

De 20 digitale bestanden kunnen jullie in de online galerij zelf uitkiezen. Deze selectie galerij komt na ongeveer 1 week online te staan. De door jullie gekozen bestanden worden na twee weken mooi bewerkt en met wetransfer in hoge resolutie naar jullie doorgemaild.

Prijs: € 375,-

 

Pakket 'deluxe' 

Communie shoot van ongeveer 1 uur. Inclusief 25 digitale bestanden en een mooi linnen album en/of met fotocover (in overleg) afmeting 20x20 incl. 7 spreads (=14 pagina's). Extra spreads zijn mogelijk met een toeslag (zie onder).

We bespreken vooraf wat jullie wensen zijn en overleggen welke buitenlocaties dan het meest geschikt zijn. Bij slecht weer kunnen we uitwijken naar mijn studio op de dijk (met mooie handgeschilderde achtergronden en een mooie nieuwe schommel setting).

Inclusief een selectie van minimaal 25 digitale bestanden (ook enkele extra in zwart/wit) prachtig bewerkt in hoge resolutie en klaar om af te laten drukken. De 25 bestanden selecteren jullie zelf in de online selectie galerij. Jullie kunnen mij jullie extra wensen qua bewerkingen doormailen indien jullie klaar zijn met de selectie. Ik probeer daar dan zoveel mogelijk rekening mee te houden.

Ik selecteer ongeveer vijf bestanden de dagen na de communie shoot en deze publiceer ik op mijn facebook pagina Annette Konter Photography (in lage resolutie). Ik probeer dit binnen 48 uur te doen. 

Een mooi luxe linnen album 20x20 cm met 7 spreads (is 14 pagina's) met mooi dik fotopapier (UV beschermd en 'flatlay'). Toevoeging van extra spreads zijn mogelijk met een toeslag (het is mogelijk enkele 'eigen' foto's toe te voegen; zoals de klassenfoto en de foto's in de kerk indien jullie dit wensen. Lever deze aub aan in hoge resolutie. Door appen van bestanden gaat daarom helaas niet).

De prijs voor een extra spread (dubbele pagina) kost ongeveer € 20,-.

 

In mijn studio kunnen jullie de verschillende mogelijkheden en voorbeelden bekijken mocht het online niet lukken.

 

Prijs: € 495,-

Een mooi voorbeeld van een linnen album, flatlay, met fotocover voor- en/of achter (is optioneel).

UV tekst in een gewenste kleur, eventueel ook op de sleeve. De sleeve komt met een toeslag.

Communie shoot

Tip! Bespreek van te voren jullie wensen, zodat ik hier bij het maken van de foto's al rekening mee kan houden.

 

Er zijn tal van nieuwe materialen waar de bestanden op afgedrukt kunnen worden, zoals 'fine art Alu Dibond' of op 'Art Leather' (prachtig eindproduct voor de 1e communie). Platen met plexiglas en natuurlijk de mooie matte plexiglas variant is 'hot' op dit moment.

Jullie zijn meer dan welkom om geheel vrijblijvend in mijn studio naar de verschillende materialen en mogelijkheden te kijken.